Fredagsmys hos hästen

 
Dagen har gått i ett känns det som!
Vi tog Stallet på förmiddagen och jag passade på att pussa lite extra på Valle, som var som en tickande bomb.. Så grymt mycket energi som låg där inne och grodde.. Tur att han får komma ut ordentligt i helgen, är ju så galet halt nu så ridbanan har förvandlats till en hockey rink... 
Men man kan inte alltid ha flyt när man har en 11 månaders bebis med dessutom! 
 
Nu blir det kaffe innan prinsen vaknar upp igen :P 
 
 En regnig Torsdag

Idag har jag varit helt slut, huvudvärken kom som ett brev på posten och ögonen har gått i kors sedan lunch.. Både jag och Leo har väl lite svårt för det där med att sova borta, även om det är i mitt gamla sovrum hos föräldrarna, så är det inte mitt, eftersom jag bott hemifrån i 4-5 år. 
 
Vi har fått reda på att ett av barnen som var och firade julafton hos sambons "extra" familj, har fått Vattkoppor.. Så nu kan vi ju nästan vara helt säkra på att Leo kommer få det också .. Det smittar ju så sjukt lätt. 
Men håller tummarna för att vi slipper undan och att det kan dröja ett tag till ... 
 
Men nu tackar jag för mig, och ska gå och slänga mig på sängen. Ska bli så skönt att få stänga ögonen och krypa ned under täcket! 
 
 God Jul - En ny blogg och en ny start.

 
Nu har bloggen Inofficielt flyttat.. 
Det betyder 
- Ny bloggportal 
- Ny Design
- Nytt bloggnamn 
 
Men jag tänkte tjuvstarta igång den nu innan nyåret, även om tanken var att köra igång 01/01 -18.Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.
Information om Dig och bloggen