Ett "Hej" från sjukstugan ..

Haloj!
Sitter uppkrupen i soffan med datorn i knät, Narnia - Häxan och Lejonet syns på tv'n och kaffe koppen på bordet bredvid mig. 
Leo och Jag har fått något jäkla skit, över 39 graders feber med mild förkylning sedan igår. 
Så vi har mest myst i soffan och Leo har inte varit så lätt att få att äta, men dricker gör han efter lite alvedon.
Men jag tänkte i alla fall göra en liten uppdatering.. 
 
Vet att många av min familj läser den här bloggen, och då vill jag bara förtydliga att vi faktiskt mår bra, trots förkylningen. Något som många av er kanske inte vet är att jag fick sladd med bilen på E20 (mellan läggesta - Nykvarn) i Fredags och körde in i vägräcket (efter att ha snurrat några varv - tur det, på så sätt fick jag nog ner farten en hel del). Änglavakt hade vi verkligen, tur med trafiken och att han som gjorde "samma misstag" inte åkte in i oss utan stannade en bit bort. 
Fick en kommentar av en trevlig man som stannade och hjälpte till "Det är ju tur att du inte är arg i alla fall, det är nog många som blir det" och jag kände enbart tacksamhet. En otrolig tacksmhet, att jag och Leo (plus bilen förutom glaset till lyktan och några repor) klarade oss helt oskadda. Efter att brandkåren kommit och stoppat trafiken för att vi skulle kunna vända runt, (stod med nosen åt fel håll och täckte dessutom upp hela vägbanan). Var det bara att köra vidare. 
 
Från det till annat, så spenderade vi resten av Fredagen på Skansen med min kära vän från utbildningen. 
Leo älskade alla träfigurer på lillskansen mest under hela besöket.. Men kaninerna och hönsen fick också en tumme upp. Även uttrarna som visade upp sig så fint! 
Lördagen åkte vi in till stan (och ANDRA GÅNGEN Leo åkte tunnelbana!) och träffade min kusin med hennes lilla bebis - som blir Leo's syssling! Mys! 
 
 
Nej nu ska jag njuta av filmen, planera lite inlägg och sen sova. Hoppas på att må mycket bättre i morgon. 

R

Krya!;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo