promenad med favorit 🦄

Först- vilket j-vla skitväder!!! Vart helt dyngsur efter 45 minuter, kall in i märgen. Inte alls kul. Nu vill jag ha vår!! 
 
Valle har blivit riden 4 dagar i rad så idag blev det en promenad i skogen. Så skönt att bara vara o komma ut i tystnaden! Valle var på riktigt bushunör o tyckte nog den här. Promenaden gick lite långsamt 😅 
 
I morgon blir det Elektroterapi och Massage för Valliant. O sen vila fre/lör. 💕
 
 
</divNär det blir jobbigt att skriva..

Uppdateringarna går kasst. Inte så konstigt kanske, mycket just nu. Och när bokstaven "a" saknas på tangentbordet, och jag måste kopiera och klistra in det hela tiden. Blir det bara väldigt jobbigt att skriva..
 
Leo igår <3fint på väggen!

 
Ser ni vilka fina posters, jag fått hem? 
Kommer bli grymt snyggt och passa in perfekt ovanför Leo's säng när hans rum står klart! 
Super nöjd, hur fina som helst! 
 
I samarbete med adoreusbabies.comL&L

 
Idag fick vi besök av en gammal klasskompis till mig från Gymnasiet. Hon har även hon barn, en dotter som är 3 månader yngre än Leo! Så lite kul att ses ibland och som idag passa på att ta lite bilder på sötnosarna i snön! Leo ville dock inte vara med på så många bilder och kröp iväg... ;)
 Snö Landskap!

 
Ser ni hur vackert det var ute idag! Ett sagolandskap att rida runt i! Ett Narnia :) 
Dock ruskigt kallt när man inte är rätt klädd.. -8 grader var det men kändes mer som -30.. Sådär krispigt i luften, och snö som låg över alla grenar (som sen landade på mig..). 
Nej det var helt magiskt! 
 
Tror också att man njuter nu lite extra av det vita, nu när man vet att det snart försvinner.. Information om Dig och bloggen