BUJO ~ Bullet journal


Bullet journal eller bujo som det också kallas är något jag inspirerats av länge. Tog steget i april och köpte en, som alla andra har en leuchtturm. Eftersom alla har en så borde den ju vara helt fantastisk, den bästa på marknaden, right? Nope... Så fel jag hade, eller så är jag extra petig? 

Men sidorna är så tunna (80gram) att allting syns igenom, de gulnande sidorna får en att vilja spy och ja den känns helt enkelt inte inspirerande alls.
Jag har ändå försökt, jag har gjort upp hela maj månad, hyffsat nöjd men blir ledsen så fort jag öppnat boken och ser sidorna.

Så trist. Och då har jag inte ens haft några färgpennor / tushpennor på sidorna utan vanlig bläck och fineliners.

Så idag har jag suttit och googlat runt, kollat på ännu mer youtube filmer om bujo, kollat vad de har för journaler och hur de verkar fungera. Många som inte har den vanliga leuchtturm, har istället ofta något spiralblock liknande.. Så där fortsatte googlingen på vad det kunde vara för någon.. Men hittade inget av intresse.

Eftersom pappret på 80gram är för tunnt för min smak, så är det faktiskt svårt att hitta något passande.. De flesta överlag ligger på 70-80 gram.

Och det nöjer inte jag mig med. Minst 100grams papper har jag nu i tanken att hitta, gärna prickar och inte gult i färgen. Ska det vara så svårt att hitta?


Ida

Jag har bara testat ännu med mina "fin" böcker och de blöder igenom lite men det fick jag vackert lära mig leva med.. antingen fin bok eller bra papper..
Kramis

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo